Buurtkloosterbloesemblond

Uniek Zuilens bier Buurtkloosterbloesemblond  

Een blond speciaalbier met de naam Buurkloosterbloesemblond wordt in een eenmalige editie half mei uitgebracht. De Zuilense bierbrouwer Huisbrouwerij Kapitale en Buurtklooster Zuilen werkten samen om dit bier te maken. Het resultaat is een fris, toegankelijk speciaalbier (blond, 6%), ontwikkeld met een ‘ondertoon’ van vlierbloesem.
Met het bier vragen we aandacht voor de plannen voor het Buurtklooster, dat ontwikkeld wordt in de Bethelkerk op Zuilen. De bloesem in het bier verwijst naar de toekomst met hopelijk prachtige vruchten.

Buurtklooster?
Op Zuilen wordt gebouwd aan een Buurtklooster. Een wooninitiatief met zeven appartementen van verschillende grootte. De bewoners willen bijdragen aan de bloei van de buurt. Het buurtklooster geeft ruimte aan vieren, ontmoeten, wonen, kunst, werken, dienen, spelen en stil worden. Het is gericht op ontmoeting en het in de breedste zin van het woord tot bloei brengen van de directe leefomgeving. www.buurtkloosterzuilen.nl

De eerste fles is feestelijk geopend én geproefd op het plein van de Bethelkerk. Dit gebouw wordt ontwikkeld voor twee initiatieven die elkaar waar mogelijk en passend gaan versterken: Kerk op Zuilen en het Buurtklooster Zuilen.

Interesse in dit unieke bier?
Het bier is per sixpack te bestellen via info@blossom030.nl en ook te koop in de lokale slijterijen en horeca.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.